Lunch menu

Wednesday, September 20

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl
    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad och soja
  • Laxbowl med quinoa och gravad lax
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing
  • Chèvrebowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett
  • Vegetarisk poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo
  • Medibowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing
  • Grilltallrik (varm rätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Klassisk Wallenbergare
    serveras med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos eller kokt potatis
  • Fiskgratäng italiano (tomat och mozzarella)
    serveras med gröna ärtor och potatismos eller kokt potatis
  • Phad Thai med kyckling
    toppad
 med jordnötter och citron
  • Friterad kyckling
    med curry- eller sötsur sås
  • Kombo
    friterad kyckling med curry- eller sötsur sås + Phad Thai med kyckling
  • Thailändsk rödcurry-kyckling (Gaeng ped)
  • Poke bowl
    vietnamesisk eller japansk
  • Butter chicken
    med cashewnötter
  • Veg: Smörbönor thoran
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle och jordnötssås
  • Kycklingspett med wokade grönsaker
    serveras med jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette
    med potatismos, inlagd gurka, kryddsmör, samt bacon- och rödvinssås
  • Teriyakimarinerad laxfilé
    med wokade grönsaker, wasabicreme, samt nudlar eller kokt potatis
  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"
    med Karl-Johansvamp och färska champinjoner
  • Salsicciapasta
    med vitlök, paprika och grädde
  • Fläskfiléwok
    fräst i sesamolja, vitlök och färsk ingefära
  • Kycklingsallad
    med bacon, parmesan och krutonger
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik med bröd och pommes, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special street food buffé:
    Högrevsburgare, krispy kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis och pommes
  • Såser:
    Hamburgerdressing, bearnaisesås och vitlöksås
  • Dagens sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Venezia
    med soltorkade tomater, mozzarella, lufttorkad skinka och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle
    Kebab, kyckling, falafel
  • Pasta carbonara
    med bacon och parmesanost
  • Friterad fish'n chips
    samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegansk Sötpotatis Dahl
    med surdegsbröd och aioli
  • Klassisk rimmad Oxbringa
    med senapssås, pepparrot samt rotmos

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge
    klyftpotatis, örter, kryddsmör och rödvinssås
  • Dagens grönt: Bönchili
    lökris, tortillakrisp och limekräm
  • Stångs Wallenbergare
    serveras med potatispuré, lingon, ärter och skirat smör
  • Kräftsallad
    med fänkål, picklad lök och paprikakräm
  • Veckans dessert
    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Schnitzel med klassiska tillbehör
    serveras med rostad potatis, gröna ärtor och bearnaise
  • Dansk sjömansbiff
    serveras med buljongkokt potatis, lök, Kinda gurka & lingon
  • Veckans fisk: Baconlindad laxfilé
    serveras citronrisotto, rödvinssås och chèvrecreme
  • Veckans green: Pasta linguine
    med grönkålspesto, grädde och nyriven parmesan
  • Varmrökt lax
    serveras med dill- och romsås, pressgurka och kokt potatis
  • Nykokta svenska blåmusslor
    med chili, vitlök och persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd
  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby
    med caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan
  • Tails Sallad
    räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Wednesday, September 20