Lunch menu

Tuesday, 19 September

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle med ryggbiff

    samt champinjoner,
 3-peppar, timjan, vitlök och grana padano

  • Stekt panerad stillahavsflundra

    serveras med kokt potatis, skagensås och citron

  • Wokad biff

    med färska champinjoner och bambuskott

  • Friterad kyckling

    med curry- eller sötsur sås

  • Kombo

    friterad kyckling med curry- eller sötsur sås + wokad biff med färska champinjoner och bambuskott

  • Massamancurry-kyckling
  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Butter chicken

    med cashewnötter

  • Veg: Smörbönor thoran
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett med wokade grönsaker

    serveras med jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås samt kokt potatis

  • Biff Stroganoff

    serveras med ris

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Kycklingpasta

    med mozzarella, örter och soltorkad tomat

  • Wok med entrecôte

    samt strimlad lök, vitlök och chili

  • Räksallad

    med pasta, örter och lime

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Biff teriyaki

    med färska grönsaker och ris

  • Kalvfärsbiffar

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Kycklingspett

    med ugnsbakad potatis och vitlöksås

  • Dagens bowl: Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza

    med paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle

    Kebab, kyckling, falafel

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Köttfärsås med penne

    toppas med parmesanost

Universitetsklubben

  • Stekta morotsbollar

    med honungsrostade rödbetor samt pumpakärnor

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakad östgötsk oxbringa

    rostad morot, potatis, senapspicklad kålrot och svartpepparkräm

  • Dagens grönt: Bakad portabello från Östgöta svamp

    potatisgratäng, morotscrudité och örtsmör

  • Stångs Wallenbergare

    serveras med potatispuré, lingon, ärter och skirat smör

  • Kräftsallad

    med fänkål, picklad lök och paprikakräm

  • Veckans dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Johans paella
  • Dansk sjömansbiff

    serveras med buljongkokt potatis, lök, Kinda gurka och lingon

  • Veckans fisk: Baconlindad laxfilé

    serveras citronrisotto, rödvinssås och chèvrecreme

  • Veckans green: Pasta linguine

    med grönkålspesto, grädde och nyriven parmesan

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och romsås, pressgurka och kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    med chili, vitlök och persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    med caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

Tuesday, September 19