Lunch menu

Monday, September 18

Brödernas kök

  • Shawarmabowl
    Ris, grillad kyckling, tomat- och lök-sallad, hummus och myntayoghurt
  • Laxbowl med quinoa och gravad lax
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing
  • Vegetarisk poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo
  • Chèvrebowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett
  • Medibowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing
  • Grilltallrik (varm rätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt marinerad svensk fläskytterfilé
    serveras med portersås, äppelchutney samt örtrostad potatis
  • Kycklinggryta
    med soltorkade tomater, oliver, grädde, basilika och vitlök, serveras med ris
  • Stekt panerad torskfilé
    serveras med kokt potatis, skagensås och citron
  • Panengcurry-kyckling (Stark)
  • Friterad kyckling
    med curry- eller sötsur sås
  • Kombo
    friterad kyckling med curry- eller sötsur sås + Panengcurry-kyckling
  • Vietnamesisk curry-kyckling (Mild)
  • Poke bowl
    vietnamesisk eller japansk
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle och jordnötssås
  • Kycklingspett med wokade grönsaker
    serveras med jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé
    serveras med skagensås och kokt potatis
  • Ört-& Västerbottengratinerad kycklingfilé
    med rödvinssås, örtcreme och stekt potatis
  • Veg: Ört-& Västerbottengratinerad zucchini
    med örtcreme, rödvinssås och stekt potatis
  • Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Kycklingwok
    med färsk röd chili och sesam
  • Räksallad
    med röd quinoa, fetaost, citron och ägghalva
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Roast beef
    med potatisgratäng och rödvinssås
  • Beef stroganoff
    med ris
  • Panerad spättafilé
    med kokt potatis och remouladsås
  • Dagens sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza
    med halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle
    Kebab, kyckling, falafel
  • Lövbiff med pommes
    samt bearnaisesås och grönsaker
  • Stekt panerad fisk med kokt potatis
    serveras med remouladsås

Universitetsklubben

  • Karibiska grönsaksbiffar
    med kokossås samt stekta nudlar
  • Stekt kycklinginnanlår
    med ädelostsås samt ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pannbiff
    serveras med potatispuré, bacon, lök och rödvinssky
  • Dagens grönt: Svamprisotto
    med spenat, kål och prästost
  • Stångs Wallenbergare
    serveras med potatispuré, lingon, ärter och skirat smör
  • Kräftsallad
    med fänkål, picklad lök och paprikakräm
  • Veckans dessert
    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Fiskgratäng
    med skaldjurssås smaksatt med fänkål och dill serveras med kokt potatis
  • Dansk sjömansbiff
    serveras med buljongkokt potatis, lök, Kinda gurka och lingon
  • Veckans green: Pasta linguine
    med grönkålspesto, grädde & nyriven parmesan
  • Varmrökt lax
    serveras med dill- och romsås, pressgurka och kokt potatis
  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby
    med caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan
  • Tails Sallad
    räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Monday, September 18