Lunch menu

Monday, 18 September

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt marinerad svensk fläskytterfilé

    serveras med portersås, äppelchutney samt örtrostad potatis

  • Kycklinggryta

    med soltorkade tomater, oliver, grädde, basilika och vitlök, serveras med ris

  • Stekt panerad torskfilé

    serveras med kokt potatis, skagensås och citron

  • Panengcurry-kyckling (Stark)
  • Friterad kyckling

    med curry- eller sötsur sås

  • Kombo

    friterad kyckling med curry- eller sötsur sås + Panengcurry-kyckling

  • Vietnamesisk curry-kyckling (Mild)
  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett med wokade grönsaker

    serveras med jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    serveras med skagensås och kokt potatis

  • Ört-& Västerbottengratinerad kycklingfilé

    med rödvinssås, örtcreme och stekt potatis

  • Veg: Ört-& Västerbottengratinerad zucchini

    med örtcreme, rödvinssås och stekt potatis

  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Kycklingwok

    med färsk röd chili och sesam

  • Räksallad

    med röd quinoa, fetaost, citron och ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Roast beef

    med potatisgratäng och rödvinssås

  • Beef stroganoff

    med ris

  • Panerad spättafilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Dagens sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    med halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle

    Kebab, kyckling, falafel

  • Lövbiff med pommes

    samt bearnaisesås och grönsaker

  • Stekt panerad fisk med kokt potatis

    serveras med remouladsås

Universitetsklubben

  • Karibiska grönsaksbiffar

    med kokossås samt stekta nudlar

  • Stekt kycklinginnanlår

    med ädelostsås samt ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pannbiff

    serveras med potatispuré, bacon, lök och rödvinssky

  • Dagens grönt: Svamprisotto

    med spenat, kål och prästost

  • Stångs Wallenbergare

    serveras med potatispuré, lingon, ärter och skirat smör

  • Kräftsallad

    med fänkål, picklad lök och paprikakräm

  • Veckans dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Fiskgratäng

    med skaldjurssås smaksatt med fänkål och dill serveras med kokt potatis

  • Dansk sjömansbiff

    serveras med buljongkokt potatis, lök, Kinda gurka och lingon

  • Veckans green: Pasta linguine

    med grönkålspesto, grädde & nyriven parmesan

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och romsås, pressgurka och kokt potatis

  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    med caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Monday, September 18