Lunch menu

Thursday, 31 March

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) 
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. B. italiensk kycklingfilé fylld med salami

    mozzarella & basilika, serveras med äppelcidersås & vitlöksrostad potatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle...

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Husmans Låda med fläsknoisette, potatismos

    inlagd gurka, bacon-& rödvinsås, kryddsmör

  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Veg: Morotsbiff med chevre & honung samt potatismos

    & lökbrynta haricot verts

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk, lime & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ugnsbakad benfri lammstek med potatismos

    gräddsås och tzatziki.

  • Pytt i panna med ägg och rödbetor.
  • Huset lasagne med coleslaw.

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Pannbiff med kokt potatis

    samt lingon och brunsås

  • 2-huset köttfärs spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Ricotta och spenat cannelloni med smakrik tomatsås

    och riven hårdos

  • Nötfärsbiff smaksatt med timjan

    serveras med en dijonsenap och cognacssås

Stångs Mjärdevi

  • Stekt torsk, potatis, fänkål, ägg- och persiljekräm
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Fiskgryta, potatis, räkor, fänkål, aioli
  • Bakade betor, havreris, kål, gulärtshummus
  • Räkor, havreris, morot, örtsallad, picklad lök

    örtmajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Thursday, March 31