Lunch menu

Friday, 1 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilémedaljonger med choronsås

    (bearnaise smaksatt med tomat) & friterad lökringar, serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med äpple, gurka, pepparrot

    & dill, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle....

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff m tryffelaioli, BBQ-sås, coleslawsallad

    picklad rödlök, saltgurka, pommes/potatis

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Sojanuggets med coleslaw, tryffelaioli

    picklad rödlök, saltgurka, pommes/potatis

  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök

    & färsk grön chili

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana spieciall Hamburgare buffé, lökringar

    chillicheas, crispy kycklingfilé med pommes och tillbehör.

Pinoccio

  • 1-köttgryta med basmati ris
  • 2-pasta carbonare med bacon och parmzanost

Universitetsklubben

  • Majsfritters med mango & jalapeñocrème

    samt rostad klyftpotatis

  • Pulled pork med avokadosalsa, barbecuesås

    samt rostad klyftpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré, potatisterrin med boxholmsost

    bönor, timjansky

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Fiskgryta, potatis, räkor, fänkål, aioli
  • Bakade betor, havreris, kål, gulärtshummus
  • Räkor, havreris, morot, örtsallad, picklad lök

    örtmajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Friday, April 1