Lunch menu

Wednesday, 30 March

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. persiljebiff med champinjonsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. pytt i panna, serveras med stekt ägg

    & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle...

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad kycklingfilé med tzatziki

    balsamicosky & klyftpotatis

  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon

    & kokt potatis

  • Veg: Pan Pizza Vegetaria med feta-& ruccolasallad
  • Pasta: med fläskfilé, bacon & färska champinjoner
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kycklingschnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Oxfilépasta.
  • Italienska Biffar gratinerad med cheddarost

    med potatismos och gräddsås.

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-Kyckling pasta med färska grönsaker samt grädde

Universitetsklubben

  • Grönärtbiff med örtcrème och rostad sötpotatis
  • Panerad stillahavsspätta med citron

    och dansk remuladsås samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Äppelbakad fläsksida från Skänninge, potatis

    rotselleri, äpplesky

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.
  • Fiskgryta, potatis, räkor, fänkål, aioli
  • Bakade betor, havreris, kål, gulärtshummus
  • Räkor, havreris, morot, örtsallad, picklad lök

    örtmajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Wednesday, March 30