Lunch menu

Thursday, 10 December

Brödernas kök

  • SOPPA – Gulaschsoppa
  • SALLAD – Haloumi och Kyckling med bulgur

    stekt kål, rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Krämig pasta

    med västerbottenost, toppad med rökt lax och pepparrot

  • GÅRD Kryddig kycklinglårfilé

    med ananas- och currysås samt stekt ris

  • ÄNG Vegetarisk pizza

    med tomat, ost, oliver, svamp och paprika

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel) med coleslaw

    picklad rödlök & klyftpotatis

  • 1. B. kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. stekt färsk laxfilé med ört-creme, serveras

    med tomat- & basilikasallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: malabari chicken

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Hummersoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Nattbakad karré

    med potatisgratäng & Cafe de Parissås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor

    sylt och grädde

  • Ugnsbakad lax med stuvad spenat
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Thursday, December 10