Lunch menu

Friday, 11 December

Brödernas kök

  • SOPPA – Rostad Pumpasoppa toppat

    med räkor samt vitlöks

  • SALLAD – Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Stekt fiskfärsbiff

    med hummersås, potatispuré och g

  • GÅRD Svartpepparbakad fläskfilé

    med ruccolabearnaise och friterad potatis

  • ÄNG Tomat- och broccolipaj

    med basilikakeso

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med choronsås (bearnaise

    smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • 2. stekt färsk laxfilé med ört-creme, serveras med

    tomat- & basilikasallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: malabari chicken

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev

    med BBQ-sås, tryffelaioli, picklad l

  • Kycklingpaj med fetaost

    & soltorkad tomat, chilicreme & tomatsallad

  • Veg: Grönsakspaj med fetaost

    & soltorkad tomat, chilicreme & tomatsallad

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    vitlök & färsk röd chili

  • Pasta: Tagliatelle med rökt lax

    i gräslökssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • Helstekt kotlett med råstekt potatis

    och bearnaise

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Friday, December 11