Lunch menu

Wednesday, 9 December

Brödernas kök

  • SOPPA – Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • SALLAD – Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Smörstekt spätta

    med skarpsås, citron samt örtrostad

  • GÅRD Lasagne al forno med lök- och tomatsalsa
  • ÄNG Kikärtsbiff med lök- och tomatsalsa

    samt örtrostad potatis

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff med gräddskysås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. biff stroganoff med champinjoner & toppad

    med
 en klick creme fraiche, serveras med ris

  • 2. B. egenpanerad hokifilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: malabari chicken

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda m fläsknoisette

    potatismos, bacon-& rödvinsås, inlagd gurka

  • Fiskgratäng med räkor, västerbottenost & vitt vin
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling med lime, curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Rimmad torsk med rödbetor, kapris

    lök och skirat smör

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Wednesday, December 9