Lunch menu

Tuesday, 8 December

Brödernas kök

  • SOPPA – Italiensk Kycklingsoppa
  • SALLAD – Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Bakad torsk

    med rostade rödbetor och kapris, spenat

  • GÅRD Limedoftande kalvfärsbiff

    med rosmarinsky och potatisgratäng

  • ÄNG Marockansk het gryta

    med aubergine, zucchini och ris

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

    champinjoner, bacon, parmesan & vitlök

  • 2. B. egenpanerad torskfilé med remouladsås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

    5. asiatisk lunchbuffé

  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Asiatisk laxfilé med wokade grönsaker

    & wasabicreme, nudlar eller kokt potatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära

    sweet chili & thai basilika

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • Kräftströmming med potatismos

    och brynt smör

  • Viltskavsgryta med champinjoner

    lök, bacon samt ris

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Tuesday, December 8