Lunch menu

Monday, 7 December

Brödernas kök

  • SOPPA – Köttfärssoppa
  • SALLAD – Chèvre med valnötter och honung

    bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Chiliglaserad flundrafilé

    på bädd av wokade grönsak

  • GÅRD Pasta Carbonara med sidfläsk

    svartpeppar och grana padano

  • ÄNG Gratinerad blomkålslåda

    med paprika, vitkål och bulgur

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pankopanerad kycklingfilé med

    champinjonsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • 1. B. pankopanerad halloumi med champinjonsås

    & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • 2. egenpanerad stillahavsspätta med

    remouladsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    gräddsås, ärot & rårörda

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagenröra & kokt potatis

  • Veg: Tortellinigratäng

    med valnötter, kvibille ädel & spenat

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: med fläskfilé, ölkorv & kvibille ädel
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk bolognese med pasta
  • Lammfärsbiff med rostade rotsaker

    och fetaostcreme

  • Flygande Jakob med ris
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök

    och kokt ägg

  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Monday, December 7