Lunch menu

Tuesday, 1 December

Brödernas kök

  • Soppa: Italiensk Kycklingsoppa
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Ångad torsk med sparris- och

    örtcreme samt ruccolapotatis

  • GÅRD Viltfärsbiff med kantarellgräddsås

    rårörda lingon och stompad potatis

  • ÄNG Rostade rödbetor med feta, solroskärnor

    honung samt sparriscreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig kycklingpasta med soltorkade

    tomater, färsk spenat & vitlök

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med chili- &

    limemayo,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Citronmarinerad laxfilé

    med avocado-& mangosallad samt örtcreme

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök

    & thai basilika

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Ugnsbakad lax med smörstekt timjanpotatis

    dillkräm, citronklyfta

  • 2) Orientalisk bifteki med klyftpotatis och tzatziki
  • 3) Panerad flundrafilé med pommes

    och remouladsås

  • 4) Stekt kycklingspett med pommes och aioli
  • 5) Stekt fläskfilé med klyftpotatis

    med chilibearnaisesås

  • 6) Stekt Flankstek med stekt potatis

    och chipotlemajonäs

  • 7) Vegetarisk mixtallrik: falafel och haloumi

    med pommes strips och vitlökssås

  • 8) Grillad Entrecôte med klyftpotatis

    sparris och bearnaise

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska plättar

    med rostad pumpa och potatis- och pumpaaioli

  • Pannbiff med löksky
  • Korvstroganoff med ris
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Tuesday, December 1