Lunch menu

Wednesday, 2 December

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Fisk- och grönsaksgryta

    med limeaioli, krutonger och potatis

  • GÅRD Grillad fläsknoisette med BBQ-sky

    chilibearnaise och klyftpotatis

  • ÄNG Grönsaksfylld paprika

    med limeaioli och potatisstomp

Restaurang Chili & Lime

  • 1. svensk färsbiff med stekt lök, gräddsås &

    lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. grillad nötchorizo med gurkmajonnäs 
&

    potatismos

  • 2. B. egenpanerad kummelfilé med
chili- &

    limemayo, serveras med
 kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: masala chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med gräddsås

    potatismos, pressgurka & rårörda

  • Kycklingspett

    med chilibearnaise, BBQ-sås & klyftpotatis

  • Veg: Morotsbiff med chilibearnaise

    potatismos & lökbrynta haricot verts

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Ugnsbakad lax med smörstekt timjanpotatis

    dillkräm, citronklyfta

  • 2) Orientalisk bifteki med klyftpotatis och tzatziki
  • 3) Panerad flundrafilé med pommes

    och remouladsås

  • 4) Stekt kycklingspett med pommes och aioli
  • 5) Stekt fläskfilé med klyftpotatis

    med chilibearnaisesås

  • 6) Stekt Flankstek med stekt potatis

    och chipotlemajonäs

  • 7) Vegetarisk mixtallrik: falafel och haloumi

    med pommes strips och vitlökssås

  • 8) Grillad Entrecôte med klyftpotatis

    sparris och bearnaise

P2 Restaurang & Catering

  • Pytt i panna med ägg och rödbetor
  • Nachopanerad kyckling med rostad potatis

    och chilimajo

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Wednesday, December 2