Lunch menu

Thursday, 3 December

Brödernas kök

  • Soppa: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling med bulgur, stekt kål

    rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Champinjonfylld spättafilé

    med lime- och svartpepparsky samt örtpotatis

  • GÅRD Femöring (färsbiff, lök och stekt ägg)

    serveras med råstekt potatis

  • ÄNG Vårrulle sweet´n´sour med soya

    och jasminris

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kyckling-fajitas (eller falafel) 


    med tillbehörsbuffé

  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    toppad med creme 
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. stekt färsk laxfilé med skagensås, serveras

    med fänkålssallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: masala chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé med pepparsås

    kulpotatis & baconbrynta haricot verts

  • Veg: Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Veg: Grönsakswok med cocosmjölk

    basmatiris & cashewnötter

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med kyckling, mozzarella & soltorkad tomat
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Ugnsbakad lax med smörstekt timjanpotatis

    dillkräm, citronklyfta

  • 2) Orientalisk bifteki med klyftpotatis och tzatziki
  • 3) Panerad flundrafilé med pommes

    och remouladsås

  • 4) Stekt kycklingspett med pommes och aioli
  • 5) Stekt fläskfilé med klyftpotatis

    med chilibearnaisesås

  • 6) Stekt Flankstek med stekt potatis

    och chipotlemajonäs

  • 7) Vegetarisk mixtallrik: falafel och haloumi

    med pommes strips och vitlökssås

  • 8) Grillad Entrecôte med klyftpotatis

    sparris och bearnaise

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska plättar

    med rostad pumpa och potatis- och pumpaaioli

  • Jordärtskockssoppa med strimlad bringa

    samt smulpaj med vaniljgrädde

  • Gorgonzolabakad lax med potatismos

    och kall örtsås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Thursday, December 3