Lunch menu

Friday, 4 December

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa toppat

    med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Gratinerad sejrygg

    med spenat, purjolök och räkor samt citroncouscous

  • GÅRD Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med tzatziki och potatishalva

  • ÄNG Stekt kryddig morotsbiff

    med tzatziki och potatishalva

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås &

    bearnaisesås), serveras med stekt potatis

  • 2. stekt färsk laxfilé med skagensås, serveras

    med fänkålssallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: masala chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    m bearnaise, rödvinssås & ärtor, pommes/stekt pot

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med feta-

    & tomatsallad

  • Wok: Kyckling med mango, chili

    & färsk ingefära

  • Pasta: med strimlad rostbiff i gorgonzolasås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Ugnsbakad lax med smörstekt timjanpotatis

    dillkräm, citronklyfta

  • 2) Orientalisk bifteki med klyftpotatis och tzatziki
  • 3) Panerad flundrafilé med pommes

    och remouladsås

  • 4) Stekt kycklingspett med pommes och aioli
  • 5) Stekt fläskfilé med klyftpotatis

    med chilibearnaisesås

  • 6) Stekt Flankstek med stekt potatis

    och chipotlemajonäs

  • 7) Vegetarisk mixtallrik: falafel och haloumi

    med pommes strips och vitlökssås

  • 8) Grillad Entrecôte med klyftpotatis

    sparris och bearnaise

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska plättar

    med rostad pumpa och potatis- och pumpaaioli

  • Ost- och skinkschnitzel med stekt potatis

    och paprikasås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Friday, December 4