Lunch menu

Monday, 30 November

Brödernas kök

  • Soppa: köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Flundrafilé under morot- och zucchinitäcke

    med dillmajonnäs och rostad potatis

  • GÅRD Texas chili med majscreme

    nachos och rispilaff

  • ÄNG Ostgratinerad zucchini

    med ratatouille och rostad potatis

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. ljummen rostbiff med rödvinsbräserad

    syltlök, serveras med potatisgratäng, rostad lök & haricots verts

  • 2. B. krispig halloumi med rödvinsbräserad

    syltlök, serveras med potatisgratäng, rostad lök & haricots verts

  • 2. egenpanerad stillahavsflundra med chili-

    & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ört-& pepparmarinerad rostbiff

    med potatisgratäng & sherrysås

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra & kokt potatis

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med potatisgratäng & pepparsås

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, lime

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Ugnsbakad lax med smörstekt timjanpotatis

    dillkräm, citronklyfta

  • 2) Orientalisk bifteki med klyftpotatis och tzatziki
  • 3) Panerad flundrafilé med pommes

    och remouladsås

  • 4) Stekt kycklingspett med pommes och aioli
  • 5) Stekt fläskfilé med klyftpotatis

    med chilibearnaisesås

  • 6) Stekt Flankstek med stekt potatis

    och chipotlemajonäs

  • 7) Vegetarisk mixtallrik: falafel och haloumi

    med pommes strips och vitlökssås

  • 8) Grillad Entrecôte med klyftpotatis

    sparris och bearnaise

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska plättar

    med rostad pumpa och potatis- och pumpaaioli

  • Laxfärsbiff med stekt ris och mangodressing
  • Köttbullar med potatismos, gräddsås

    och lingon

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök

    och kokt ägg

  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Monday, November 30