Lunch menu

Wednesday, 10 July

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk: chicken kurma
  • Vegan: dal palak
  • Poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med picklad rödlök

    & cognacsgräddsås

  • Veg: Pasta med broccoli i gorgonzolasås
  • Wok: Fläskfilé i sötsursås & ris
  • Pasta: med oxfilé i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kyckling cordon bleu med

    stekt potatis och ädelsås

  • Fläskspett med stekt potatis

    och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad torsk med vitvinssås, gröna ärtor

    samt stött potatis

  • Gräddstuvad pyttipanna
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetarisk pastagratäng med soyafärs

    och tomat

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Wednesday, July 10