Lunch menu

Tuesday, 9 July

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • asiatisk lunchbuffé
  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram masala
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagenröra

  • Veg: Grönsaks pytt med rödbetor
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök & nudlar
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmtrökt lax med kokt potatis

    och dill cremé

  • Fläskschnitzel med stekt

    potatis och champinjonsås

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Kycklinggryta med curry och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetarisk pastagratäng med soyafärs

    och tomat

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Tuesday, July 9