Lunch menu

Monday, 8 July

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram masala
  • poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    eller kokt potatis, gräddsås & lingon

  • Veg: : Falafel med stuvade makaroner
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja & vitlök samt ris
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Souvlaki med ugnsbakad potatis och tzatziki
  • Orientaliska biffar med stekt potatis och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med

    dansk remouladsås

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetarisk pastagratäng

    med soyafärs och tomat

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Monday, July 8