Lunch menu

Thursday, 4 July

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Västerbottengratinerad spätta

    med sidfläsk, örtgräddsky och kokt potatis

  • Gård: Basilikastekt kycklingfilé med rödvinssås

    tzatziki och råstekt potatis

  • Äng: Morotsbiff med rödbetssalsa

    och citruskesella

  • Pasta: Fusilli med kyckling

    lök och zuccini i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis, ägg

    rödlök och rädisor samt örtdressing

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Halstrad färsk laxfilé med hollandaisesås

    serveras med lättfrästa haricots verts & dillstekt potatis

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: chenna masala
  • poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pepparbakad kotlett

    med potatisgratäng & sherrysås

  • Rostbiff med potatissallad, rostad

    lök & pickles

  • Veg: Ostpanerad quorn

    med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med kyckling, salami

    & soltorkad tomat

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med ljummen tomatsallad

    och persiljesmör

  • Veckans Kött: Pluma med bakade

    grönsaker och hummus samt tomatpesto

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta

    med spenat och fänkål

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål

    med dillhollandaise och spenatslungad färskpotatis

La Fontana

  • Ryggbiff med stekt potatis och rödvinsås
  • Kyckling med färska grönsaker saker och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Parmesanbakad lax med dillhollandaise
  • Bacon- och jalapenobratwurst

    med potatismos och räksallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med cole slaw
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kalvfärsbiffar, fetaost

    soltorkade tomater, tomatsås, matvetesallad

  • Burgare, bringa/entrecotekappa/högrev

    hamburger dressing, gouda, rödlök, röd chili, brioche, pommes

  • Vegansk poké bowl, chili peas

    avokado, soja bönor, gari soja, sesamfrön

Thursday, July 4