Lunch menu

Wednesday, 3 July

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Örtstekt torskfilé

    med kall romsås, bakade betor och grönsaksbulgur

  • Gård: Färsbiff med chilisky, limecreme

    och klyftpotatis

  • Äng: Spenat- och kesopaj

    med ananassalsa och ruccola

  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök

    och zuccini i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis, ägg

    rödlök och rädisor samt ötdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Svensk kalvfärsbiff med kantarellsås

    & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Isterband från hugos chark i vadstena

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: chenna masala
  • Poke bowl med kyckling

    med femkrydda, lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Sprödbakad kummelfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med tzatziki

    balsamicosky & grekisk sallad

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja & curry
  • Pasta: med fläskfilé & bacon i

    krämig ostsås

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med rödbetstzatsiki och pepparrotssky

  • Veckans Kött: Pluma med bakade

    grönsaker och hummus samt tomatpesto

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta

    med spenat och fänkål

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål

    med dillhollandaise och spenatslungad färskpotatis

La Fontana

  • Fish&chips med stekt potatis

    och dill creme

  • Entrecote med stekt grönsaker

    och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Kycklinggryta med cocosmjölk

    och röd curry

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med cole slaw
  • Räksallad med sparris och äggv
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Vegetarisk lasagne, srirachamajonnäs

    pico de gallo

  • Biff Lindström, rostad potatis, skysås

    persiljesmör

  • Burgare, bringa/entrecotekappa/högrev

    hamburger dressing, gouda, rödlök, röd chili, brioche, pommes

Wednesday, July 3