Lunch menu

Tuesday, 2 July

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Skaldjursgratinerad hokifilé med lök

    och dill samt färskpotatis

  • Gård: Nattbakad högrev med skogssvampsås,

    lingon och potatispuré

  • Pasta: Broccolibiff serveras med solroskärnor,

    färskpotatis och dijondressing

  • Äng: Broccolibiff serveras

    med solroskärnor, färskpotatis och dijondressing

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis

    ägg, rödlök och rädisor samt örtdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    chili, lime & rostad vitlöksås

  • Indisk: malabari chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Poke bowl med fläskkarré

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med basilikacreme & broccoli

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesan och pankostekt kyckling

    med rostad vitlökssky samt ugnsbakade grönsaker och tomataioli

  • Veckans Kött: Pluma med bakade

    grönsaker och hummus samt tomatpesto

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta

    med spenat och fänkål

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål

    med dillhollandaise och spenatslungad färskpotatis

La Fontana

  • Pannerad rödspätta med stekt potatis

    och kall romsås

  • Souvlaki med ugnsgrillad grönsaker

    och tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling med tagliatelle

    och soltomatsås

  • BBQribs med kålsallad

    rostad potatis och aioli

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med cole slaw
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Spagetti ”puttanesca”

    (vegansk), tomat, oliver, kapris, ostronskivling

  • Kycklinggryta, kokos grädde

    ingefära, koriander, chili, ris

Tuesday, July 2