Lunch menu

Monday, 1 July

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlöksbakad sej med Ceasarpotatis

    balsamicosky och citron

  • Gård: Fläskytterfilé provencale

    med grilltomat och råstekt potatis

  • Äng: Indisk quorn- och grönsaksgryta

    med yoghurt och basmatiris

  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök

    och zuccini i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök

    och rädisor samt örtdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel med

    champinjonsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Kåldolmar med gräddsås & lingon, serveras

    med kokt potatis

  • Indisk: malabari chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med naanbröd

    basmatiris & rajta

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås & färsk potatis

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti med köttfärssås

    & riven ost

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pepparstekt kotlett med rostad

    färskpotatis samt bearnaise och picklad lök

  • Veckans Kött: Pluma med bakade

    grönsaker och hummus samt tomatpesto

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta

    med spenat och fänkål

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål

    med dillhollandaise och spenatslungad färskpotatis

La Fontana

  • Fläskschnitzel med klyftpotatis

    och bearnaisesås

  • Orientaliska köttbullar

    med italiensk tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med rotsaksgratäng

    och rödvinssky

  • Panerad rödspätta med syrlig

    dill- och gurkmajo

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med cole slaw
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurspasta

    citron, gräslök, dill- & rödlök

  • Bakad rotselleri, lingon

    rostad lök, kålbuljong, friterad shiitake

  • Burgare, bringa/entrecotekappa/högrev

    hamburger dressing, gouda, rödlök, röd chili, brioche, pommes

Monday, July 1