Lunch menu

Wednesday, 26 June

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Örtstekt torskfilé med kall romsås

    bakade betor och grönsaksbulgur

  • Gård: Färsbiff med chilisky, limecreme och klyftpotatis
  • Äng: Spenat- och kesopaj med ananassalsa

    och ruccola

  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök

    och rädisor samt örtdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff med gräddsås

    lingon & pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Hemlagad pytt i panna, serveras

    med stekt ägg & inlagda rödbetor

  • Indisk: chicken do pyaza
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med kyckling

    med femkrydda, lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt kotlett "Black & White"
  • Chili con carne av högrev med ris

    tortilla & nachos

  • Veg: Grönsaks chili med quornfärs

    samt ris, tortilla & nachos

  • Wok: Kyckling med svart peppar

    & strimlad lök

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Karre
  • Veckans Kött: Burgare med tryffelmajo

    samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Under Ytan: Fiskburgare

    med curryremoulade samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Vegetariska: Halloumiburgare med

    chiliaioli samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

La Fontana

  • Fish&Chips med stekt grönsaker

    och remouladsås

  • Entrecote med stekt potatis

    och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Ugnstekt karré med rotfrukter serveras

    med vitlökssky

  • Halstrad sej serveras med gräslökshollandaise
  • Vegetarisk pizza med sparris

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisksoppa, räkor, grädde, vitlöksbröd

    tärnad potatis, purjolök

  • Oxjärpar, rårörda lingon, örtgräddsås

    potatis puré

Pinoccio

  • Tomatbrässerad karre m sky & aioli
  • Panerad fisk med currydressing
Wednesday, June 26