Lunch menu

Tuesday, 25 June

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Skaldjursgratinerad hokifilé

    med lök och dill samt färskpotatis

  • Gård: Nattbakad högrev

    med skogssvampsås, lingon och potatispuré

  • Äng: Broccolibiff serveras med solroskärnor

    färskpotatis och dijondressing

  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök

    och rädisor samt örtdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med soltorkade

    tomater, färsk spenat & vitlök

  • Indisk: nadan kozi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wienerfärslimpa av kalv med dillslungad

    färsk potatis & rårörda lingon

  • Bräckt laxfilé med oliv-& tomatcreme

    samt grilltomat

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff
  • Veckans Kött: Burgare med tryffelmajo

    samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Under Ytan: Fiskburgare

    med curryremoulade samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Vegetariska: Halloumiburgare med

    chiliaioli samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och kall romsås

  • Orientaliska köttbullar med stekt potatis

    och tzatziki

Scandic Väst

  • Grekiskbiffar på nötfärs serveras med tzatziki
  • Rimmad torsk serveras med smörstekt

    sparris & dillkräm

  • Falafel med hummus & yoghurtdressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Caesarsallad, ångad sej, vitlökskrutonger

    grana padano

  • Stekt fläsk & löksås, kokt potatis

Pinoccio

  • Raggmunk med fläsk & lingon
  • Pasta med kyckling grönsaker & pesto
Tuesday, June 25