Lunch menu

Monday, 24 June

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlöksbakad sej med Ceasarpotatis

    balsamicosky och citron

  • Gård: Fläskytterfilé provencale med grilltomat

    och råstekt potatis

  • Äng: Indisk quorn- och grönsaksgryta

    med yoghurt och basmatiris

  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök

    och rädisor samt örtdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta med kantareller & timjan

    serveras med lingonsylt & ris eller kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med lättwokade grönsaker

  • Indisk: nadan kozi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Stekt panerad spättafilé med skagensås

    & färsk potatis

  • Veg: Pastagratäng med kvibille, spenat

    & färska champinjoner

  • Wok: Fläskfilé fräst i ingefära & färsk röd chili
  • Pasta: Pastagratäng med kvibille & strimlad

    rökt skinka

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Gräddsauterad kyckling med champinjoner

    och spenat samt dillslungad färskpotatis

  • Veckans Kött: Burgare med tryffelmajo

    samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Under Ytan: Fiskburgare

    med curryremoulade samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Vegetariska: Halloumiburgare med

    chiliaioli samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

La Fontana

  • Fläskschnitzel med champinjonsås

    och klyftpotatis

  • Kalvfärsbiffar med färska mynta

    och tomatsås

Scandic Väst

  • Teriyaki bakad kycklingfilé serveras

    med sweetchilikräm

  • Pocherad sej med primör & kapris

    serveras med skaldjurssås

  • Kikärtscurrygryta

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Korv Stroganoff, portabella

    champinjoner, paprikaris

  • Krämig lax- & skaldjursspagetti

    bladspenat

Pinoccio

  • Köttfärsruta med brunsås & lingon
  • Blomkål & broccoligratäng med skinka
Monday, June 24