Lunch menu

Thursday, 13 June

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé

    med citron- och örthollandaise samt rotfruktspytt

  • Gård: Kalvfärsbiff

    med baconcrunch, rosépepparsås och klyftpotatis

  • Äng: Gryta på garbanzobönor,

    chili och kummin serveras med örtbulgur

  • Pasta: Pestoslungad penne med fläskfilé

    oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete, rödlök

    och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Halstrad färsk laxfilé med örtcreme

    serveras med tomat- & basilikasallad & dillstekt potatis

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttfärslimpa med bacon & gurkmix

    samt gräddsås, lingon & inlagd gurka

  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Quornschnitzel med potatissallad

    rostad lök & pickles

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med kyckling, strimlad salami

    soltorkad tomat & oregano

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött: Grillad majskyckling

    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja

    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise

  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad

    chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Rödvinsbrässerad nötköttsbringa

    med stekt potatis och aioli

  • Souvlakispett på karré

    med rostade grönsaker och tzatziki

Scandic Väst

  • Helbakad kotlettrad serveras

    med pepparsås

  • Panerad spätta serveras med remouladsås
  • Stekta nudlar med grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med blomkålspuré

    och citrusdressing

  • Levergryta med bacon, smålök

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskwallenbergare, potatis- &

    pepparrotspuré, sandefjordsås

  • Kycklingcurry, ingefära, koriander

    chili & ris.

  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd

    dessert & dagens soppa

  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost

    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes

  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter

    aioli, rädisa, getost

Thursday, June 13