Lunch menu

Wednesday, 12 June

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt sejfilé med äppel, keso- och purjoröra

    serveras med örtrostad potatis

  • Gård: Kryddrubbad långbakad fläskytterfilé

    med kantarellsky och potatisgratäng

  • Äng: Zucchininuggets med currysås

    rosmarinmorötter och potatisgratäng

  • Pasta: Pestoslungad penne

    med fläskfilé, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete, rödlök

    och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås, lingon

    & pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad falukorv

    fylld med äpple, bostongurka & senap, serveras med potatismos

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med kyckling

    med femkrydda, lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuff
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med chili-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillad kycklingfilé med örter

    samt fetaostcreme & basilikasky

  • Pulled pork med pitabröd, coleslaw

    BBQ-sås & klyftpotatis

  • Veg: Tortellinigratäng med valnötter

    kvibille & färsk spenat

  • Wok: Entrecöte med portabellosvamp

    & strimlad lök

  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille

    & strimlad rökt skinka

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Sesam och soyabakad kotlett

    med stekta nudlar och chilicreme

  • Veckans Kött: Grillad majskyckling

    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja

    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise

  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad

    Chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och kall dillcréme

  • Grekiska biffar med fetaost,tzatziki

    och grekisk sallad

Scandic Väst

  • Sweetchilibakad fläskytterfilé serveras

    med rosépepparsås

  • Ugnstekt sej i vitvinssås toppad

    med räkor & ägg

  • Bakad blomkål med parmesan

P2 Restaurang & Catering

  • Oxbringa med pepparrotssås
  • Flygande Jakob med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, brynt smör

    lingon, potatispuré

  • Slottsstek, gelé, gräddsås, kokt potatis

    & saltgurka

  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd

    dessert & dagens soppa

  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost

    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes

  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter

    aioli, rädisa, getost

Wednesday, June 12