Lunch menu

Tuesday, 11 June

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap- och basilikabakad koljafilé

    med citrussky och stompad potatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg och skysås)

    serveras med råstekt potatis

  • Äng: Krämig pasta med oliver

    kronärtskocka, soltorkad tomat och spenat

  • Pasta: Pestoslungad penne

    med fläskfilé, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete

    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad ryggbiff

    skogssvamp, vitlök, färska örter & ruccola

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: green gram masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Sprödbakad torskfilé med chili-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Limemarinerad laxfilé med pepparrotscreme

    & broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med thai basilika & sweet chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff med rostad paprikasky

    och tzatsiki

  • Veckans Kött: Grillad majskyckling

    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja

    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise

  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad

    Chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Kycklingschnitzel med champinjonsås

    gröna ärter, och klyftpotatis

  • Stekt fläskkarré med ugnsgrillad

    potatis och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Grillad kycklinglårsfilé serveras

    med chilisky

  • Stekt strömming serveras med rårörda lingon

    & skirat smör

  • Pasta med ädelostsås

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Mozzarella- och soltomatfylld kyckling

    rostad potatis och basilikacreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Tuesday, June 11