Lunch menu

Monday, 10 June

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med vitt vin, räkor

    grädde, potatis och vitlökskrutonger

  • Gård:Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ

    med cole slaw och sötpotatis

  • Äng: Auberginegratäng med mozzarella

    och vitlöksrostad potatis

  • Pasta: Pestoslungad penne med fläskfilé

    oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete, rödlök

    och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk kycklinggryta med soltorkade

    tomater, oliver, vitlök & färsk basilika, serveras med ris

  • Helstekt svensk fläskytterfilé

    med portvinstuvade champinjoner, serveras med ugnsrostad potatis

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: green gram masala
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med chili-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötte
  • Veg 2: wokade äggnudlar med

    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med raita

    basmatiris & naanbröd

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Veg: Grönsakswok med sojabönor

    cashewnötter & nudlar

  • Wok: Fläskfilé "Mongolian style"
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Abonnerat från 12.00
  • Kycklingfile med senapsgräddsås

    och rostade rotfrukter

  • Veckans Kött: Grillad majskyckling

    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja

    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise

  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad

    Chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Italienska köttbullar,med tomatsås

    färsk basilika, färsk persilja och stekt potatis

  • Panerad rödspätta med ugnsrostade grönsaker

    salladsbuffé, kokt potatis, dillcréme, remouladsås och citronklyftor

Scandic Väst

  • Grekisk köttfärslimpa med oliver, fetaost & soltorkad

    tomat serveras med tomatsky

  • Ugnsbakad torsk med kapris & rödbetor

    serveras med pepparotskräm

  • Tempurabakade grönsaker

    med vitlökskräm

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med gräddsås och pressgurka
  • Spätta med pickelsmajo
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fläskkarrégryta, plommon, äpple, lingon

    och kokt potatis

  • Kycklingpasta, bacon och soltorkad tomat
  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd

    dessert & dagens soppa

  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost

    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes

  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter

    aioli, rädisa, getost

Monday, June 10