Lunch menu

Friday, 14 June

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsbiff med skirat smör

    grön ärtcreme samt potatispuré

  • Gård: Grillad fläsknoisette

    med ramslöksaioli och ugnsbakad potatis

  • Äng: Morotsbiffar

    med ramslöksaioli och stekt grönsaksris

  • Pasta: Pestoslungad penne

    med fläskfilé, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete

    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås

    serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med örtcreme, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med fläskkarré

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med chilibearnaise

    & rödvinssås

  • Kåldolmar med gräddsås & rårörda lingon
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini

    med chilibearnaise

  • Wok: Kyckling fräst i vitlök & chili
  • Pasta: med lax & gräslök i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med karamelliserad balsamicosky

    samt rostade grönsaker och tomataioli

  • Veckans Kött: Grillad majskyckling

    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja

    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise

  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad

    chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

Scandic Väst

  • Vitlök & rosmarinbakad lammstek

    serveras med rosmarinsky

  • Halstrad gös serveras med hummersås
  • Rostad rödbetor med chevre

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng

    och rödvinssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, citron hollandaise

    syrad gurka, potatisstomp

  • Fläskschnitzel, café de parissmör

    rödvinssås, rostad potatis

  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd

    dessert & dagens soppa

  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost

    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes

  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter

    aioli, rädisa, getost

Friday, June 14