Lunch menu

Thursday, 7 March

Brödernas kök

  • SOPPA

    Brödernas fisksoppa

  • SALLAD

    Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bohusländsk fiskgryta

    Med rotfrukter serveras med limeyoghurt

  • Gård: Nattbakad högrev med rödvinssky

    Kantareller och potatisgratäng

  • Äng: Morotsbiff med champinjoner

    Persiljekesella och potatisgratäng

  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    Toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Bulgursallad med kapris

    Purjo, ägg och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    Toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • BBQ-glacerad svensk fläskkarré med örtkryddad färskost

    Serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Indisk: rampur chicken masala, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg. 1:

    Indisk green beans thoran

  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    Samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: Samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    Eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    Samt apfelstrudel med vaniljsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg. Champinjonsoppa, apfelstrudel

    Med vaniljsås eller Spenatlasagne m coleslaw

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med picklade betor

    Och örtstompad potatis

  • Veckans kött: Hjortlägg med ragu på rökt sidfläsk

    Svamp och lök samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfyllda tortellini

    Med ädelostsås och stekt svamp

La Fontana

  • Orientaliska biffar med stekt potatis

    Och tzatziki

  • Kycklinggryta på champinjoner

    Lök och curry med ris

Scandic Väst

  • Osso Buco på fläskkotlett
  • Grana Padanobakad Torsk med vitvinssås
  • Rödbetsbiffar med Tzatsiki

P2 Restaurang & Catering

  • Grönärtsoppa med rökt hjort

    Vårlök och creme fraiche samt ostkaka, sylt och grädde

  • Viltfärsbiff

    Med skogssvampsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    Samt kokt potatis

  • Kroppkakor

    Med skirat smör och lingon

  • Broccoli- och blomkålsplättar

    Med salsa fresca

  • Räksallad

    Med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    Med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Thursday, March 7