Lunch menu

Friday, 8 March

Brödernas kök

  • Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad på grillad lax med quinoa

    Stekt kål, broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Lättrimmad torskrygg

    Med citrus samt ljummen potatis- zucchinisallad

  • Gård: Kalvfärsbiff med skirat smör

    Rårörda lingon samt potatispuré

  • Äng: Ricotta- och spenatfylld tortelloni

    Med ratatouille och riven ost

  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    Toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Bulgursallad med kapris

    Purjo, ägg och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé & chorizo)

    med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme

    Serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg. 1: indisk green beans thoran;
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    Samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    Eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av fjällko med pommes frites, coleslaw

    Tryffelaioli & BBQ-sås

  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg. Pasta Quattro Fromagio

    Med färsk spenat & vitlöksfrästa champinjoner

  • Kyckling med vitlök

    & strimlad paprika

  • Pasta: med skinka & ädelost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Burgare
  • Veckans kött: Hjortlägg med ragu på rökt sidfläsk

    Svamp och lök samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfyllda tortellini

    Med ädelostsås och stekt svamp

La Fontana

  • Kalvytterfilé med klyftpotatis

    Och chimichurri samt bearnaisesås

Scandic Väst

  • Helstekt karré

    Serveras med bearnaisesås

  • Räk- & purjolöksfyllda rullader

    Med hummersås

  • Vegetarisk Lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Majskyckling med bacon- och gräslöksmos

    Samt kycklingsky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    Samt kokt potatis

  • Kroppkakor

    Med skirat smör och lingon

  • Broccoli- och blomkålsplättar

    Med salsa fresca

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    Med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Friday, March 8