Lunch menu

Wednesday, 6 March

Brödernas kök

  • SOPPA

    Thai-inspirerad kycklingsoppa

  • SALLAD – Medelhavssallad

    Med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad sejfilé

    Med hackat ägg, riven pepparrot och brynt dillsmör

  • Gård: Salviastekt kycklingfilé

    Med citronsky samt örtrostad potatis

  • Äng: Moussaka på aubergine

    Och linser serverad med tzatziki

  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    Toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Bulgursallad med kapris

    purjo, ägg och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök

    Gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Isterband från Hugos chark i gränna

    Serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Indisk: rampur chicken masala

    Serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med dansk remouladsås

    Serveras med kokt potatis & citron

  • Veg. 1: indisk green beans thoran
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    Samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: samosa-knyten

    Med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    Eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla & nachos
  • Bräckt laxfilé med örthollandaise & sparris
  • Veg. Grönsaks chili med ris, tortilla & nachos
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & sweet chili
  • Pasta: med strimlad rostbiff i chili

    Vitlök, grädde & cognac

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett med bakade morötter och klyftpotatis

    samt tzatsiki

  • Veckans kött: Hjortlägg med ragu på rökt sidfläsk

    Svamp och lök samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfyllda tortellini

    Med ädelostsås och stekt svamp

La Fontana

  • Fläskfilémedaljonger med potatisgratäng

    Och svampsås

  • Köttfärsfyllda auberginer

    Med ris och sallad

Scandic Väst

  • Viltskavsgryta
  • Laxpudding
  • Soltorkadtomat- & spenatpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw

    Med cole slaw

  • Örtbakad sej med hummersås

    Och stött potatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    Samt kokt potatis

  • Kroppkakor

    Med skirat smör och lingon

  • Broccoli- och blomkålsplättar

    Med salsa fresca

  • Räksallad

    Med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    Med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Wednesday, March 6