Lunch menu

Tuesday, 5 March

Brödernas kök

  • SOPPA – Köttsoppa svenska smaker

    Med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • SALLAD – Pastasallad

    med kyckling, bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Västerbottengratinerad flundrafilé

    Med ajvarmajo och krossad potatis

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås

    Inlagd gurka och stekt potatis

  • Äng: Rödbetsbiffar med ajvarmajonnäs

    Och krossad potatis

  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    Toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Bulgursallad med kapris

    Purjo, ägg och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Krämig kycklingpasta

    Med dragon, tomat, citron & soltorkade tomater

  • Indisk: chicken nirali

    Serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    Med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg. 1: indisk dal palak
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    Samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker &
  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    Eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärslimpa från Basunda Gård med kantarellsås

    Lingon & inlagd gurka

  • Baconlindad bratwurst med potatismos & gurkmajonnäs
  • Veg. Sojakorv med potatismos & gurkmajonnäs
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & thai basilika

Restaurang Matkultur

  • Asiatisk biffsaute med sesamnudlar och syrad löksallad
  • Veckans kött: Hjortlägg med ragu på rökt sidfläsk

    Svamp och lök samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfyllda tortellini

    Med ädelostsås och stekt svamp

La Fontana

  • Lasagne alforno

    Med coleslawsallad

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med kokt potatis och vitvinssås

Scandic Väst

  • Brieostfylld kycklingfilé

    Med vitlökssky

  • Fänkålsbakad Kummel

    Med dillcrème

  • Vegetarisk Moussaka

P2 Restaurang & Catering

  • Bbqglacerad fläsksida

    Med syrad kålsallad och klyftpotatis

  • Rimmad torsk med bacon

    Champinjoner, lök, rödvinssky och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    Samt kokt potatis

  • Kroppkakor

    Med skirat smör och lingon

  • Broccoli- och blomkålsplättar

    Med salsa fresca

  • Räksallad

    Med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    Med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Tuesday, March 5