Lunch menu

Wednesday, 5 December

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomozarella,

    serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med sidfläsk,

    vitvinssås och stompad potatis

  • Gård: Texas chili på nötkött med majscreme,

    nachos och rispilaff

  • Äng: Vegetarisk chili med majscreme,

    nachos och rispilaff

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk,

    svartpeppar och grana padano

  • Sallad: Lufttorkad skinka på potatis,

    soltorkad tomat och lök samt olivdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Porterstek med potatisgratäng & gelé
  • Fisk-& skaldjursgryta med vitlök

    & chili samt ris

  • Veg: Feta-& Grönsaksfylld zucchini

    med potatisgratäng

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti med köttfärssås

    & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Vildsvinsspjäll med bakade rotfrukter

    och äppelslaw

  • Veckans Klimatkompis: Hjort & vildsvinsköttbullar

    potatis, jordärtskockspure & pepparrotspicklade betor

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med hackat ägg

    rödlök och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med pumpapesto

La Fontana

  • Fläskfilémedaljonger med jordnötter, banan,

    krämig currysås och stekt potatis.

Scandic Väst

  • Pannbiff serveras med stekt lök,

    rårörda lingon och skysås

  • Saffransdoftande fiskgryta

    serveras med aioli

  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Teriyakilax med blomkålsmos

    och picklad julienne

  • Plommonspäckad fläskkarré

    med gräddsås och äpplemos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Wednesday, December 5