Lunch menu

Thursday, 6 December

Brödernas kök

  • Sallad: Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bohuslänsk fiskgryta med räkor,

    citronaioli och vitlökskrutonger

  • Gård: Viltfärsbiff med gräddkokta kantareller,

    lingon samt potatispuré

  • Äng: Osso bucco på palsternacka och aubergine

    serveras med potatispuré

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk,

    svartpeppar och grana padano

  • Sallad: Lufttorkad skinka på potatis, soltorkad tomat

    och lök samt olivdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • ÄrtsoppaHummersoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Entrecôte med färska champinjoner,

    vattenkastanjer & chili

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef med rostad majscreme

    och vitlöksbakad potatis

  • Veckans Klimatkompis: Hjort och vildsvinsköttbullar

    potatis & jordärtskockspure & pepparrotspicklade betor

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med hackat ägg

    rödlök och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med pumpapesto

La Fontana

  • Laxfilé med kokt potatis

    och remouladsås.

  • Kycklingschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås.

Scandic Väst

  • Brieostfylld kyckling

    serveras med soltorkadtomatsky

  • Pankopanerad kolja

    serveras med dansk remouladsås

  • Broccoligratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris

    (entrecotegryta med sesam och soja)

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Thursday, December 6