Lunch menu

Friday, 7 December

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter,

    och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dubblett på lax och kungsflundra

    med limegräddsås och grönsaksris

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med chilibearnaise och fritterad potatis

  • Äng: Grönsaksfylld vårrulle

    med aioli och jasminris

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk,

    svartpeppar och grana padano

  • Sallad: Lufttorkad skinka på potatis,

    soltorkad tomat och lök samt olivdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med sötpotatispommes,

    karamelliserad lök, coleslaw & BBQ-sås

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Grönsaksbiff med sötpotatispommes,

    karamelliserad lök & coleslaw

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    & sweet chili

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i dillsås

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med råstekt potatis samt ärthummus

    och karamelliserad citronsky

  • Veckans Klimatkompis: Hjort och vildsvinsköttbullar

    potatis, jordärtskockspure & pepparrotspicklade betor

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med hackat ägg

    rödlök och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med pumpapesto

La Fontana

  • PLAKSTEK ( RYGGBIFF)

    MED DUCHESSEPOTATIS OCH GRILLAD GRÖSAKER.

Scandic Väst

  • Porterstek serveras med gelé
  • Grönsaksbakad lubb

    serveras med paprikakräm

  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Pankopanerad kyckling

    med rostade rotsaker och sojamajo

  • Blodpudding med bacon och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Friday, December 7