Lunch menu

Tuesday, 4 December

Brödernas kök

  • Sallad: Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt alaskafilé på lökfräst spenat,

    paprikasås och örtpotatis

  • Gård: Chipotlegratinerad färsbiff

    med basilikagräddsky och ugnsrostad potatis

  • Äng: Halstrad zucchini

    med lökfräst spenat samt örtpotatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk,

    svartpeppar och grana padano

  • Sallad: Lufttorkad skinka på potatis, soltorkad tomat

    och lök samt olivdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Sprödbakad kummelfilé med västkuströra
  • Chili con carne på högrev

    med ris, tortilla & nachos

  • Veg: Grönsakschili med sojafärs

    samt ris, tortilla & nachos

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Pastagratäng "Rigatoni"

    med ädelost & skinka

Restaurang Matkultur

  • "Bengans" gräddbakade Kålpudding

    med rårörda lingon och persiljeslungad potatis

  • Veckans Klimatkompis: Hjort & vildsvinsköttbullar

    potatis & jordärtskockspure & pepparrotspicklade betor

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med hackat ägg

    rödlök och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med pumpapesto

La Fontana

  • Stekt fläsk med löksås.
  • Bacolidad kyclingfilé med gorgozolasås

Scandic Väst

  • Kalveuvette serveras

    med bbq-sås

  • Inkokt lax servers

    med dillmajonnäs

  • Honungsgratinerad chevré toppad

    med rödbetor och valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med löksky och lingon
  • Stekt inlagd strömming

    med västerbottenmos och kall örtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Tuesday, December 4