Lunch menu

Monday, 3 December

Brödernas kök

  • Sallad: Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis & rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ostgratinerad hokifilé

    med citroncreme och grönsaksbulgur

  • Gård: Tomatöverbakad kycklingfilé

    med oreganosky och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad broccoli med sotad fänkål,

    morot och grönsaksbulgur

  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk

    svartpeppar och grana padano

  • Sallad: Lufttorkad skinka på potatis,

    soltorkad tomat och lök samt olivdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Sesambakad laxfilé

    med örtcreme & broccoli

  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med svart peppar & vitlök

Restaurang Matkultur

  • Kryddstekt kotlett med bakade morötter

    och potatispure samt ingerfärsgräddsås

  • Veckans Klimatkompis: Hjort & vildsvinsköttbullar

    med potatis, jordärtskockspure & pepparrotspicklade betor

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med hackat ägg

    rödlök och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svamp och spenatrisotto

    med pumpapesto

La Fontana

  • Orientliska biffar med stekt potatis och tzatziki.
  • Fläskgryta med champinjoer, lök och ris.

Scandic Väst

  • Jullunch

P2 Restaurang & Catering

  • Höstgryta på högrev med svamp och rotsaker
  • Panerad spätta med remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Monday, December 3