Lunch menu

Monday, 4 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta (svensk högrev, kantareller, dijonsenap, grä

    serveras med ris eller kokt potatis

  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré med gräddsås & äppelmosv

    serveras med kokt potatis

  • Stekt panerad stillahavsflundra med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis

  • INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: dal tadka

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad färsk torskfilé

    med västkuströra samt kokt potatis

  • Nattbakad karré med grönpepparsås

    stekt kulpotatis samt baconbrynta haricot verts

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grillen serverar Hamburgare/Greenburgare, kebabtallrik

    serveras med pommes

La Fontana

  • Hemgjord cottage pie
  • Krämig Köttgryta med färska grönsaker och ris
  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås

Universitetsklubben

  • Panerade rödbetsbiffar

    med tomatsås och vitlökstekta grönsaker

  • Kalkonschnitzel med rödvinssky

    serveras med rostad potatis samt kapris och citro

Stångs Mjärdevi

  • Helstekt kotlettrad från Skänninge

    Rostade rotfrukter, picklad lök, babyspenat, pepparsås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Fiskbiffar

    Potatispuré, bönor, syrlig gurka, sandefjordssås

  • Veckans grönt: Bakad kål

    Ljummen potatissallad, friterad valenciamandel, vårlöksmajonnäs

  • Veckans sallad: Betor

    Havreris, örtsallad, getaost från Löt, rostade solrosfrön, picklad lök, honungsvinägrette

More lunches available at

Monday, April 4