Lunch menu

Tuesday, 5 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • Svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta

    med soltorkade tomater, färska champinjoner, chili, basilika, vitt vin, vitlök & grana padano

  • Stekt panerad torskfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: dal tadka

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Västerbottenbakad laxfilé med oliv-& tomatcreme

    wokade grönsaker & kokt potatis

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Västerbottenbakad zucchini med oliv- & tomatcreme

    wokade grönsaker & koktpotatis

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kycklingfrästisesamolja,vitlök&färskrödchili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets lasagne al forno
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • Curryfisk (torsk) i krämig sås med ris

Universitetsklubben

  • Broccoli och fetaost paj med örtsallad
  • Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk

    serveras med rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Bakad sej

    Potatispuré, pankokrisp, picklad fänkål, skaldjurssås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Fiskbiffar

    Potatispuré, bönor, syrlig gurka, sandefjordssås

  • Veckans grönt: Bakad kål

    Ljummen potatissallad, friterad valenciamandel, vårlöksmajonnäs

  • Veckans sallad: Betor

    Havreris, örtsallad, getaost från Löt, rostade solrosfrön, picklad lök, honungsvinägrette

More lunches available at

Tuesday, April 5