Lunch menu

Wednesday, 6 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • Gravad laxfilé

    med hovmästaresås, serveras med dillstuvad potatis

  • INDISK: hyderabadi chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff Femöring med löksky, stekt potatis & lingon
  • Kycklinggryta "Thai" med basmatiris
  • Veg: Grönsakswok med cashewnötter &chili samt ris
  • Pasta: med fläskfilé, strimlad pepparsalami & lök
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås

La Fontana

  • Entrecote med potatisgratäng bearnaisesås
  • Korvstroganoff med ris

Universitetsklubben

  • Vegetariska vårrullar med kålsallad, soja och ris

Stångs Mjärdevi

  • Stekt kycklinglår

    Gnocchi, svartkål, lök, parmesansås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Fiskbiffar

    Potatispuré, bönor, syrlig gurka, sandefjordssås

  • Veckans grönt: Bakad kål

    Ljummen potatissallad, friterad valenciamandel, vårlöksmajonnäs

  • Veckans sallad: Betor

    Havreris, örtsallad, getaost från Löt, rostade solrosfrön, picklad lök, honungsvinägrette

More lunches available at

Wednesday, April 6