Lunch menu

Thursday, 7 April

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Citron- & örtmarinerad kycklingfilé

    med tzatziki, serveras med klyftpotatis

  • Stekt panerad koljafilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: hyderabadi chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Spenat & quornlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, mango & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ugnsbakad benfri lammstek med gräddsås och tzatziki
  • Pad thai
  • Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Grön curry-gryta

    med aubergine, kikärter, kokos och spenat serveras med ris

  • Pannbiff med karamelliserad lök

    serveras med skysås, lingon och stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Nötköttsgryta

    Potatispuré, morot, svamp, sidfläsk, rödvin

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt: Fiskbiffar

    Potatispuré, bönor, syrlig gurka, sandefjordssås

  • Veckans grönt: Bakad kål

    Ljummen potatissallad, friterad valenciamandel, vårlöksmajonnäs

  • Veckans sallad: Betor

    Havreris, örtsallad, getaost från Löt, rostade solrosfrön, picklad lök, honungsvinägrette

More lunches available at

Thursday, April 7