Lunch menu

Friday, 18 March

Brödernas kök

  • Poké Bowl – Ris, rå laxfilé, picklad rödkål

    mango, sojabönor, picklad rödlök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med bearnaisesås & picklad rödlök

    serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotcreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kholapuri

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås, ärtor, stekt potatis eller pommes

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole
  • Veg: Grönsaksfaijtas med strimlad quorn samt ris

    tortilla, nachos & guaqemole

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, bambuskott

    & cashewnötter

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana special street food buffé:

    Crispy chickenfilé, Lökringar, chili-cheese,fish & chips, Buffalo Wings, drumsticks med tillbehör oc

Pinoccio

  • 1-fläsk filé Oscar med stek potatis samt bearnaisesås
  • 2-pasta carbonare med bacon och parmzanost

Universitetsklubben

  • Pankostekt rotselleri med citrussås

    och rostade grönsaker

  • Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås

    och rostade rotfrukter

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad dragen oxbringa, rostade rotfrukter

    picklad lök, babyspenat, pepparkräm

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Chilirimmad lax, ris, pak choy, vitkål, morot

    koriander, srirachamajonnäs

  • Bakad rotselleri, tomat, linser, saltrostade fröer

    vitlökskräm

  • Variation på betor, havreris, örtsallad

    solrosfrön, getaostkräm

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Friday, March 18