Lunch menu

Thursday, 17 March

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Bulgur, grillad kyckling

    halloumi, tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 1. B. kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. A. flygande jacob – kycklingfilé, bacon

    banan, jordnötter, serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kholapuri

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Örtmarinerad rostbiff med potatisgratäng & basilikasås
  • Veg: Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Veg: Morotsbiff med potatisgratäng, grilltomat

    & bearnaise

  • Wok: Kyckling med vitlök, mango, lime

    & röd chili

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Stekt ryggbiff med stekt potatis och bearnaisesås.
  • Palak paneer med halloumi.
  • Wallenbergare med potatismos och gröna ärtor

    och lingonsylt.

Pinoccio

  • 1-huset Lasagne Alforno med parmzanost
  • 2-Kyckling pasta med grönsaker samt krämig currysås

Universitetsklubben

  • Broccolibiff serveras med varm ajvarsås

    samt potatispuré

  • Wallenbergare med gröna ärter, skirat smör

    samt potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Lax- och fiskbiffar, potatis, bönor, ärtskott

    vittvinssås

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Bakad rotselleri, tomat, linser, saltrostade fröer

    vitlökskräm

  • Variation på betor, havreris, örtsallad

    solrosfrön, getaostkräm

  • Chilirimmad lax, ris, pak choy, vitkål

    morot, koriander, srirachamajonnäs

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Thursday, March 17