Lunch menu

Wednesday, 16 March

Brödernas kök

  • Thai kycklingsoppa

    Thai inspirerad kycklingsoppa. Serveras med en surdegstoast med ost&skinka.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff med gräddsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. ugnsbakad laxfilé i dill-, räk- & citronsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken kholapuri

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med pepparsås

    samt baconbrynta haricot verts

  • Stekt panerad spättafilé med ört-& räkröra

    samt kokt potatis

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med feta-& tomatsallad
  • Pasta: med strimlad kyckling, spenat, paprika

    & mozzarella

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor.
  • Grillad entrecoté med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Husets lasagne med coleslaw.

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis&bearnaisesås
  • 2-haluomi burgare med pommes samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Soltorkadtomat paj med stekt halloumi
  • Citrus & Salvia stekt kotlettrad, ugnsbakade morötter

    och potatis med bearnaise

Stångs Mjärdevi

  • Fläskkarré från Skänninge, rostad potatis, tomatsallad

    chilimajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Chilirimmad lax, ris, pak choy, vitkål, morot

    koriander, srirachamajonnäs

  • Bakad rotselleri, tomat, linser, saltrostade fröer

    vitlökskräm

  • Variation på betor, havreris, örtsallad,

    solrosfrön, getaostkräm

  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Wednesday, March 16