Lunch menu

Thursday, 8 October

Brödernas kök

  • Soppa: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling

    med bulgur, stekt kål, rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta

    med remouladsås, citron samt

  • Gård: Texas chili med guacamole

    nachos och rispilaff

  • Äng: Stekt kryddig morotsbiff

    med tzatziki och potatishalva

  • Pasta: Pasta Carbonara

    med grädde, svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel)
med tillbehörsbuffé

    kantarellsoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. A. kycklinggratäng med tomat, dijonsenap

    färsk basilika, serveras med timjanrostad potatis

  • 2. B. egenpanerad torskfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: potato bhaji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Dillkött med morötter & kokt potatis
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

    eller Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok: Kyckling med röd curry

    & lime

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med rotfruktagratäng

    och grönpepparsky

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutong

  • Veckans vegetariska: Bönburgare

    med friterade rotfrukter och syrlig paprikaaioli

La Fontana

  • Shishkebab med tzatziki och grillade grönsaker
  • Panerad torsk med kokt potatis och skagenröra
  • Grekisk Moussaka gratinerad

    med mozarella. Serveras med Coleslaw

P2 Restaurang & Catering

  • ärtsoppa med fläsk, pannkakor

    med sylt och grädde

  • Nattbakad karré med rostade rotsaker och ratatouille
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Vegetariska zucchini- och potatisplättar

    med bönsallad

  • På besök: Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kyckling schnitzel med rostad potatis

    tzatziki bladspen

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1 - Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Thursday, October 8