Lunch menu

Wednesday, 7 October

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad

    kycklingsoppa

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjonfylld hokifilé

    med lime- och svartpeppar

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellgräddsås

    rårörda lingon och stompad potatis

  • Äng: Grönsaksfylld paprika

    med limeaioli och potatisstomp

  • Pasta: Pasta Carbonara

    med grädde, svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare (svensk kalvfärs) med

    rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad kummelfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: potato bhaji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås

    ärtor & rårörda

  • Het Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Grönsakswok med strimlad

    quorn, cocosmjölk & chili

  • Wok: fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • "Femöring" färsbiff med stekt lök och ägg

    samt persiljesmör

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutong

  • Veckans vegetariska: Bönburgare

    med friterade rotfrukter och syrlig paprikaaioli

La Fontana

  • Stekt kycklinglårfilé med ädelostsås

    och ugnsbakad potatis

  • Husets järpar och potatismos

    med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och inlagd gurka

  • Långbakad ryggbiff med rödvinsås

    och grönsallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska zucchini- och potatisplättar

    med bönsallad

  • På besök: Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Färskostfylld kyckling med soltomatsås och papardelle
  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Slottsstek med gräddsås svarta vinbärsgelé

    kokt potatis

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1 - Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Wednesday, October 7