Lunch menu

Tuesday, 6 October

Brödernas kök

  • Sallad: Italiensk Kycklingsoppa
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torsk med sparris- och örtcreme

    samt ruccola

  • Gård: Grillad fläsknoisette med BBQ-sky

    chilibearnaise och klyftpotatis

  • Äng: Rostade rödbetor med feta

    solroskärnor, honung samt sparriscreme

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig kycklingpasta med soltorkade

    tomater, färsk spenat & vitlök

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra med

    remouladsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås & rårörda lingon
  • Bräckt laxfilé med stuvad bladspenat

    & smörslungad broccoli

  • Veg: Ostpanerad zucchini med stuvad bladspenat

    & smörslungad broccoli

  • Wok: Kyckling med thai basilika

    färsk ingefära & mango

  • Pasta: med strimlad oxfilé & vitlöksfrästa

    champinjoner i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork med vitlöksbröd

    och rostad potatis samt bbq

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutong

  • Veckans vegetariska: Bönburgare

    med friterade rotfrukter och syrlig paprikaaioli

La Fontana

  • Köttfärsfylld aubergine med tzatziki och ris
  • Stekt fläskfilé med stekta grönsaker

    och gorgonzolasås

  • Stekt rödspätta med citronklyfta

    remouladsås och kokt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Stekt fläsk med löksås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Vegetariska zucchini- och potatisplättar

    med bönsallad

  • På besök: Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Skomakarlåda ( På fläskfilé )

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1 - Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Tuesday, October 6